Ταβέρνα Λιμναία

Σε ένα καταπράσινο κήπο απέναντι απο την θάλασσα σας προσφέρουμε ελληνικό παραδοσιακό σπιτικό φαγητό.
Η ικανοποίηση της επιλογή σας είναι η δική μας αποζημίωση για την προσπάθειά μας.

Ερμιόνη Τσιρογιάννη


Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Γαρίδες Σαγανάκι

Υλικά που χρειαζόμαστε:
  • 500 γρ. φρέσκιες γαρίδες Αμφιλοχίας
  • 300 γρ. φέτα
  • 3 μέτριες ντομάτες ώριμες
  • 1 μικρό φλυτζάνι νερό
  • αλάτι ελάχιστο
  • πιπέρι
  • 1/2 κουτ.γλυκού ζάχαρη
  • 1 κουτ.γλυκού πελτέ ΚΥΚΝΟΣ
  • 5 κουταλιές σούπας λάδι
Προετοιμασία:

  • Αφαιρούμε το κέλυφος από τις γαρίδες κ τις τοποθετούμε σε ενα σουρωτήρι
  • Σε ένα μεγάλο τηγάνι τρίβουμε τις ντομάτες κ σε σιγανή φωτιά βράζουμε προσθέτοντας 1 μικρό φλυτζάνι νερό.
  • Ανακατεύοντας προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, λάδι, ζάχαρη, πελτέ.
  • Όταν βράσει η σάλτσα προσθέτουμε τις γαρίδες, τις αφήνουμε να βράσουν 10 λεπτά.
  • Στη συνέχεια προσθέτουμε την φέτα, όταν λιώσει η φέτα και η σάλτσα μας είναι ομοιόμορφη χωρις υγρά...οι γαρίδες μας ειναι έτοιμες.
  • Το συγκεκριμένο φαγητό καλό είναι να το φάμε ζεστό!

Καλή Όρεξη

2 σχόλια: